Nikodijević: Grad preuzeo troškove i organizaciju sahrana stradalih u školi Vladislav Ribnikar 1Foto: Beoinfo

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević saopštio je danas da je grad preuzeo pokrivanje troškova i organizaciju sahrane stradalih u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, preneo je Beoinfo.

On je naveo da je grad Beograd, od momenta kada je gradonačelnik najavio svaku vrstu pomoći porodicama stradalih, u komunikaciji sa njima i jedna od prvih stvari koja je dogovorena jeste pokrivanje svih troškova i organizacije sahrana, kao i da nadležne službe već pripremaju organizacione detalje u vezi sa sahranom.

„Porodice stradalih će dobiti i druge vidove pomoći od svog grada, a ovo je samo prva u nizu“, rekao je Nikodijević i u ime grada zahvalio porodici slovenačkog košarkaškog reprezentativca Luke Dončića na izrazima saučešća i javno izrečenoj želji da snosi troškove sahrane poginulih đaka.

„Istovremeno, grad Beograd zahvaljuje svim ljudima dobre volje, pojedincima i ustanovama iz Srbije i čitavog regiona, koji su uputili izraze iskrenog saučešća na adresu Skupštine grada“, naveo je Nikodijević.

On je zamlio sve dobrotvore koji su iskazali želju da pomognu, da usmere svoje donacije ka humanitarnim ustanovama u sistemu socijalne zaštite grada Beograda.

Više o tragičnim događajima čitajte u Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari