Nikolić iz "Zavetnika": "Biću predstavnik svih Vranjanaca, boriću se da jug ne bude slepo crevo" 1Dragan Nikolić, foto: Dušan Pešić/Danas

Hoću da poručim mojim sugrađanima u Vranju i okolini da ću biti njihov predstavnik u Skupštini Srbije, bez obzira za koju su političku opciju glasali, da mi se mogu uvek obratiti i zatražiti savet, pomoć i ukažu na nepravdu i kršenje njihovih prava, rekao je Dragan Nikolić iz vranjskog odbora Srpske stranke „Zavetnici“, budući poslanik u Narodnoj skupštini Srbije.

Vranjankama i Vranjancima Nikolić je obećao da će „imati svog predstavnika u Narodnoj skupštini Srbije, bez obzira na nacionalnu, versku, političku i svaku drugu pripadnost“.

„Svi ste građani sa jednakim pravima i obavezama, te zaslužujete poštovanje i zaštitu svoje države u svim segmentima života. Biću narodni poslanik koji će u ime Vranja i Pčinjskog okruga govoriti a ne ćutati, tražiti a ne moliti, kritikovati a ne frenetično aplaudirati, predlagati a ne povlađivati i biti glasnogovornik protiv svih nepravdi i nezakonitosti. Boriću se da jug centralne Srbije ne bude slepo crevo, stalno ću podsećati nadležne iz buduće Vlade Srbije da zaslužujemo, kao i ostali delovi Srbije, da ekonomski napredujemo, privredno se razvijamo i u prihodima dostignemo nivo ostalih gradova“, poručio je Nikolić.

Kako je rekao, „biće mu čast“ da od ponedeljka, 1. avgusta, „predano služi svojoj Srbiji i svim njenim građanima“.

„Želim da na kraju ovog mandata mogu sve da pogledam u oči i kažem da će Srbija biti mnogo bolje mesto za život nego što je danas“, zaključio je Nikolić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari