Nikolić: Samo 13 odsto lekara u Beogradu u kovid ambulantama

Ispred kovid ambulanti sve veće gužve

Ostavite komentar


  1. Čeka se i po osam sati, kao na primer u ambulanti „Šumice“. Tako da ako niste došli do 13-14h zakansili ste. Takođe na Voždovcu se svi brisevi rade do 12h, a ne do 20h. Organizaicja je katastrofalna, a ispaštaju i lekari i pacijenti.

  2. Da se razumemo, lekari u Srbiji pre svega “ trpe“ zbog nepotizma i nedovoljno kvalitetnog obrazovanja, koje se prilikom osnivanja radnog odnosa samo produbljuje jer ne može znanje da ugrožava titulu ili vašu decu kojoj su poslovi zagarantovani. Javnost u opšte ne zna do koje je mere ovo što ja pricam tačno, al sakupite sve nas koji smo morali da idemo po inostranstvu da vam kažemo kakvo je zaista stanje. Toliko.

  3. Školovani i humani lekari,koji su ostali u Srbiji, „padaju s nogu“ kao i zaposleni u „Juri“ ,“Lir-u“ i „Delfi-ju“!! Za takvo stanje je kriva „Vlada“ i „ministar zdravlja“! A nažalost i vi što „ćutite“ i trpite da Vas „Gaze“!

  4. I u zdravstvu, kao i svuda u „državnom“ sektoru, postoje oni koji rade i oni koji misle da su bogom dani da primaju platu. Niko se ne buni jer nije dobro „talasati“. Oni koji naxsvojim leđima vuku veći teret, kad tad odustanu, dignu ruke ili odu. I verujem da oni koji znaju posao ne mogu da dođu do izražaja od podobnih. I verovatno nije tačno da nema dovoljno para u zdravstvu. Verujem da samo nisu pravilno raspoređene.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.