Niš: Klinički centar krije informacije, glasine kažu da je korona “ušla” u jednu kliniku

Ostavite komentar


  1. Postovani,
    U ponudi imamo zastitne maske za lice, rok isporuke je 3-4 dana
    Minimalna narudzba je 2000 kom, mozemo isporuciti putem DHL-a.
    Molim vas povratno hitan odgovor ukoliko ste zainteresirani.
    Hvala

    1. Zašto nema informacija? Zato što je oko desetinu i više zdravstvenih radnika pozitivno na virus. I koju su poslati na kucnom lečenju. I u Nišu ima preko 60 zarazenih u samoizolaciji

  2. Sto se tice hotela Novice Tonceva, AV je dao izjavu da je “Toncev pristao da ustupi hotel”, sto ce biti da je ustupio na zahtev, pa sad daje izjave kao da je human.

    1. Kada je u pitanju Toncev, svejedno je da li je nateran ili je sam, svojom voljom ustupio hotel.
      S obzirom da je i Nis visokorizican po broju obolelih, a turizam je na nuli, sigurno je da bi hotel zvrjao prazan, pa je nebitno da li je on svoj objekat ustupio dobrovoljno ili na pomenuti nacin..

      A sto se tice detalja o broju obolelih koji su ranije bili dostupni na sajtu Klinickog centra u Nisu za ceo region koji pokrivaju – mozda je i bolje da se takve informacije ne daju na lokalnom nivou, vec jedinstveno, samo na jednom, republickom nivou.
      Sta znaci brojka citaocima? Da pomognu – ne mogu, samo bi panicili vise.
      Bolje bi bilo podsecati ih cesce na nacin zastite od virusa, i sankcije ukoliko ih se ne pridrzavaju , a javno isticati imena onih koji krse zakon i dovode druge u situaciju da budu zarazeni!

      1. Davanje tačnih informacija je značajno zbog poverenja javnosti.Ako ljudi nemaju poverenja u institucije pokušaće da nađu neka svoja rešenja što nije korisno.

        1. Predraze, kakve veze ima BROJ sa POVERENJEM? Bas nikakve.
          Kako biste Vi iskazali to poverenje (i prema kome direktno?) da su rekli bilo koji broj, umesto 100 ili 200 – 230?!
          Sta bi to Vama konkretno znacilo, u bilo kom pogledu?
          Nije informisanje ulazak u sitna crevca, i nije svaka informacija za siroku upotrebu.

          Vi, i svi ostali koji ste zabrinuti zbog broja (nepoznanice), radije brinite da pravilno stitite sebe i svoju blizu, ali i siru okolinu, a strucnjacima (lekarima i ostalima) prepustite da rade svoj posao.
          U ovakvoj situaciji nije nemoguce da i lekari obole (pogledajte kako je to u drugim zemljama), pa naravno da su onda pod sumnjom i svi oni sa kojima su bili u kontaktu koje , takodje, treba zbrinuti i na izvesno vreme izolovati.

          Ovakvim nepotrebnim pitanjima samo podizete paniku – bespotrebno.
          Potrudimo se da budemo pozitivni, sa verom da i nedace, bilo koje vrste, imaju svoj kraj. Budimo pre svega ljudi, pomozimo, ne odmazimo!

  3. Tacno je…Hirurg Klinike za endokrinu hirurgiju, koji je istovremeno i nastavnik Mediicnakog fakulteta u Nisu je pozitivina, pa je cela Klinika U izolaciji.(ukjujuici isefa Katedre). Verovatno ne daju ovu informaciju da ne bi povecavali paniku?

  4. Sad bi mogli u zatvor. Hapse i zbog vibera, kako pročitah na vašem sajtu. Izvinjavam se ako nije tačno. Hahaha.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.