Novi Klinicki centar u NisuUKC Niš: Foto Beta/Saša Đorđević

U noći između 29. i 30. maja ispred restorana u prostoru bivše Elektronske industrije Niš izbila je tuča između maturanata Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“, u kojoj je jedan od njih povređen, potvrđeno je iz niške Policijske uprave.

U niškoj PU su kazali da su odmah po pozivu obavestili nadležno tužilaštvo koje je “ustanovilo da se radi o krivičnom delu laka telsna povreda”.

Prema navodima oca povređenog mladića, koje prenose mediji, njegovog sina (19) su “u mraku sačekala i sa leđa kaišem napala dvojica maturanata”.

U Univerzitetskom kliničkom centru Niš su kazali da je mladić od povreda imao “površinske povrede u vidu crvenog otiska, kako tvrdi od kaiša, i manje crvenilo na koži trbuha”.

“Odbio je sagledavanje od strane neurohirurga i predloženu opservaciju. Upucen je na pregled ORL specijalisti, gde je nakon opservacije otpušten na kućno lečenje”, naveli su.

U toj zdravstvenoj ustanovi su kazali da su pacijenta, koji je na prijemu bio svestan, stabilan i komunikativan pregledali opšti, grudni i plastični hirurg.

U UKC je upućen iz Hitne pomoći zbog povreda koje je, kako je kazao, zadobio u tuči.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari