Niški KC deset dana kasnio sa reagovanjem na ulazak virusa korona u Specijalnu bolnicu u Toponici?

Ostavite komentar


  1. Bolnice su lrglo korupcije i pljacke drzsvnih (nasih) para. Jedan manji deo lekara je bio dovoljno hrabar da se suprotstave korona virusu, ali gotovo ds nema lekara koji je bio dovoljno hrabar da se suprotstavi drzavnoj korupciji. Po svemu sudeci, za lekarr korona virus predstavljs malu opasnost u odnosu na situaciju u kojoj bi jasno rekli ko su glavni lopovi u mrdicinskom sektoru. Tako na primer jedan dispenzer zs dezinfekciju ruku kao ovaj na slici, veoma cesto dostizr cenu i do 5-10 puta vecu od trzisne. Zasto nedostaje oprema? Zbog lopova ili straha od lopova? Isto je vec 30 godina, a sada osim lopova na celu dobrog dela bolnica imamo i agresivne lopove sizofrenicare…

    1. Bravo! Sve tacno, evo na vma nikada veca korupcija! Reagense za laboratorije placaju 5 do 10 puta skuplje nego sto im je realna vrednost! Ranije su reagovale sluzbe, sada u ovu korupciju su ukljucene i vba i vojna policija i inspektorat odbrane. Svi uzmu po neki procenat!

    2. Bravo! Sve tacno, evo na vma nikada veca korupcija! Reagense za laboratorije placaju 5 do 10 puta skuplje nego sto im je realna vrednost! Ranije su reagovale sluzbe, sada u ovu korupciju su ukljucene i vba i vojna policija i inspektorat odbrane. Svi uzmu po neki procenat! Ko se usprotivi odmah ga smenjuju ili cak penzionisu i ako nema uslove!

  2. Ko ce i kad da ODGOVARA sto je korona usla u 18 gerontoloskih centara, bolnice….sve pod kontrolom vlasti. Zasto vojnici nisu pucali na koronu i sprecili je da udje u bolnice?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.