Novakova australijska drama dobija seriju na „Netfliksu“ 1Foto: Instagram/djokernole

Dramatična situacija u kojoj se našao Novak Đoković proteklih desetak dana biće ekranizovana u formi dokumentarne serije na Netfliksu, navodi „Sportsmejl“.

Filmska ekipa već se nalazi u Australiji i snima najburniji početak teniske sezone proteklih godina, zbog drame koja je zadesila svetskog reketa broj jedan.

Serija o Novaku biće rađena po uzoru na dokumentarac o Formuli 1 – Drive to Survive, čiji će izvršni producent Džejms Gej Ris raditi i na dokumentarcu o srpskom teniseru, piše RTS.

Sportsmejl saznaje da će ekipa pratiti dešavanja na i oko terena tokom sezone i imaće pristup svlačionicama i drugim prostorijama koje su obično van domašaja kamera.

Producentska kuća „Box to Box“, poznata po svom pristupu snimanja sportskih dešavanja iza kulisa, serijalom Born to Survive osvežila je i oporavila Formulu 1 i privukla nove obožavaoce.

Novak Đoković je prošle nedelje stigao u Melburn, ali mu je tada odbijena viza, nakon čega je pet dana proveo u imigracionom hotelu.

U ponedeljak je federalni sud presudio u korist Novaka, ali se sada čeka konačna odluka australijskog ministra za imigraciju Aleksa Hoka da li će ga deportovati ili mu dopustiti da igra na Australijan openu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari