Nove uniforme za zaposlene u Pošti Srbije 1Foto: Beta/POSTA Srbije/Vuk Brankovic/MO

Pošta Srbije uvodi nove uniforme za zaposlene – poštare, dostavljače, šalterske radnike, kao i za zaposlene u logistici i održavanju – vozače, tehničare u preradi pošiljaka i majstore, saopšteno je danas.

U probnom periodu počev od ponedeljka 30. avgusta, odabrani zaposleni iz svih ciljnih grupa imaće priliku da testiraju uniforme tokom obavljanja redovnih zadataka.

Nove uniforme treba da obezbede bolju zaštitu, udobnost, izdržljivost, za one koji poslove obavljaju na terenu, na otvorenom prostoru, niskim ili visokim temperaturama, ali i bolji kvalitet, lagodnost i korporativni izgled za sve koji su u svakodnevnom kontaktu sa korisnicima, navodi se u saopštenju Pošte Srbije.

Nove uniforme razlikuju se i vizuelno od dosadašnjih, a od sada će biti zastupljene crvena, teget i bela boja.
Nakon testnog perioda, planirano je donošenje novog Pravilnika o odevanju, koji predviđa da Pošta obezbeđuje kompletnu zimsku i letnju uniformu za sve zaposlene na odabranim poslovima.

„Uz modernizaciju tehnoloških procesa i uvođenje novih usluga, Pošta Srbije može da se pohvali da je javno preduzeće koje pažljivo gradi i stalno unapređuje korporativni ugled i imidž preduzeća, a prvenstveno bolje uslove za rad svojih zaposlenih“, rekao je vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević.

Dodao je da je vizuelni identitet jako važan, kao i zadovoljstvo zaposlenih.

„Uniforma koju svakodnevno nose naše kolege treba da prati njihove potrebe i doprinese profesionalnom izgledu i boljoj usluzi koju pružaju. Osavremenjavanjem pristupa razvoju poštanske mreže čiji su najvažniji deo naši zaposleni, Poština poslovno-infrastrukturna mreža znatno će ojačati već do kraja ove godine“, istakao je Đorđević.

„Nabavićemo nove bicikle, mopede i nova vozila, a uvodimo i nove tipove tehnologija, sve u cilju podizanja dostupnosti i kvaliteta poštanskog servisa“, rekao je Zoran Đorđević, v. d. direktora Pošte Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari