Novi broj City Magazine uz Danas u utorak 29. mart 1Foto: Danas

List Danas i City Magazine čekaju vas zajedno na trafikama širom Srbije u utorak 29. marta.

Danas i City Magazine jednom mesečno izlaze zajedno u štampanom izdanju, a sadržaj City Magazine-a je dostupan i u elektronskom izdanju na posebnoj sekciji na sajtu Danasa.

Tim povodom zavirili smo u redakciju City Magazine i od urednice Ane Rusanov, saznali šta nas očekuje u novom broju.

– U ovom broju City Magazina najavljujemo veliku izložbu fotografija posvećenu rok bendovima devedesetih, koji su stvarali kada se sve oko nas raspadalo. Dovoljno je staviti jedno pored drugih imena kao što su: Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Sunshine, Presing, Deca loših muzičara, Direktori, Kazna za uši, Plejboj, Jarboli, Eyesburn i mnogi drugi, pa shvatiti koliki je žanrovski i umetnički potencijal muzičkog undergrounda tada postojao. Sve o ovoj, kako autori kažu, najbolje čuvanoj tajni istorije ovdašnje popularne kulture, čitajte u vašem omiljenom urbanom vodiču. Kad smo već kod muzike, pročitajte i kada će Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, otvoriti školu joge i vegetarijanske kuhinje, šta je NFT umetnost i sve o delu koje je dostiglo cenu od skoro 70 miliona dolara, gde se nalazi novi mural u Beogradu inspirisan šarama pirotskog ćilima i još mnogo toga interesantnog. Uživajte uz City Magazine!

City Magazine jedan je od najtiražnijih i najčitanijih urbanih lajfstajl magazina u Srbiji koji pokriva oblasti poput kulture, scene, mode, zdravlja, putovanja i drugih oblasti iz svakodnevnog života.

City Magazine izlazi jednom mesečno u tiražu od 60.000 primeraka i distribuira se besplatno na više od 750 lokacija u Srbiji, među kojima su tržni centri, ugostiteljski objekti, knjižare…

Dan Graf, zajedno sa dnevnim listom Danas i City Magazinom, deo je grupacije United Media, čije sedište je u Luksemburgu, a koja godinama posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Nedavno je svoj portfolio proširila bugarskom medijskom kućom Nova Brodcasting Group i ukupno zapošljava 2.600 ljudi.

U okviru kompanije u Srbiji posluju televizija i portal N1, televizija Nova S, portal Nova.rs, Sport Klub, Grand produkcija, dečje televizije Pikaboo i Vavoom, muzički kanal IDJ, Cinemania, Lov i ribolov i naučna televizija Brainz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari