Novi lekovi na pozitivnoj listi

Ostavite komentar


  1. I dalje, potpuno neshvatljivo, RFZO na "pozitvni" list ne uključuje biološke lekove ili biosimilare za lečenje vulgarne (obične) psorijaze. Na taj način, diskriminiše se, cc 10 -15. 000 bolesnika sa ovom bolešću koji nemaju adekvatnu mogućnost za lečenje.

  2. Ne razumem – u junu stavljeni na pozitivnu listu, tek posle 3 meseca tender, a isporuka verovatno krajem godine. To je punih 6 meseci kasnjenja – zasto? Pitajte RFZO ali odgovor u smislu :"To je po zakonu", je besmislica administracije!

  3. Bolujem od raka kostane srzi C90.0 interesujeme da li je zometa ili zolendronat iz grupe bisfosfonata stavljen na pozitivnu listu za moju bolest . Pozdrav i Hvala

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.