Novi Sad: Akcija odnošenja baštenskog otpada nastavlja se i tokom aprila 1Kontejneri za kabasti otpad, foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Akcija odnošenja baštenskog otpada u Novom Sadu i okolini nastaviće se i tokom aprila. Službe JKP Čistoća otpad će odnositi iz delova grada određenim danima.

Uklanjanje baštenskog otpada na Telepu biće 11. i 25. aprila, dok će u Kovilju, Klisi, Slanoj bari, Vidovdanskom naselju i Klisanskom bregu biti organizovano 12. i 26. aprila, a 13. i 27. aprila ista akcija biće sporvedena i u Futogu, a u Veterniku 14. i 28. aprila.

U Petrovaradinu i Begeču baštenski otpad biće uklanjan 1, 15. i 29. aprila, u Budisavi, Šangaju, Stepanovićevu, Kisaču, Satelitu i Banatiću po pozivu, tokom 4. i 18 aprila.

U Kaću, JKP Čistoća ovu akciju organizuje 5. i 19. aprila, a u Rumenki, Sajlovu, Adicama, Avijatičarskom naselju i Grbavici po pozivu, 6. i 20. aprila.

Žitelji Sremske Kamenice, Ledinaca, Bukovca, uključujući Bukovački do, Karagaču i Alibegovac, baštenski otpad moći će da odlože 7. i 21. aprila. U naseljima Podbara, Salajka, Čenej, Adamovićevo naselje, Detelinara, delu Staničnog bulevara, Velikom Ritu, Malom Beogradu i Pejićevim salašima, uklanjanje baštenskog otpada biće organizovano 8. i 22. aprila.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari