Novi Sad: Javni poziv startap kompanijama za članstvo u Naučno-tehnološkom parku 1foto: ntpns.rs

Raspisan je drugi javni poziv startap kompanijama i timovima za članstvo u Naučno-tehnološkom parku. Na poziv se zainteresovani mogu prijaviti do 29. aprila.

Pravo učešća po ovom javnom pozivu imaju registrovani privredni subjekti, sa do pet godina postojanja u trenutku slanja prijave, sa delatnostima u oblasti razvoja novih, inovativnih proizvoda, usluga i tehnologija u funkciji zadovoljenja tržišnih potreba, kao i spinof preduzeća, navodi se u javnom pozivu.

Takođe, mogu konkurisati i startap timovi za razvoj inovativnih i visokotehnološki zasnovanih proizvoda, usluga i procesa, timovi potencijalnih preduzetnih sa inovativnim idejama za razvoj novih proizvoda, tehnologija i usluga potrebnih tržištu, uz obavezu registracije u privredne subjekte u trenutku potpisivanja ugovora sa Naučno- tehnološkim parkom.

Ugovor o članstvu zaključuje se na određeno vreme do tri godine, a podrazumeva i pravo na korišćenje infrastrukturnih i stručnih usluga.

Na osnovu tog javnog poziva, na raspolaganju je 150 kvadratnih metara. U prvoj godini članarina za korišćenje prostora iznosi dva evra po kvadratnom metru, u drugoj godini četiri a u trećoj šest evra po kvadratu, bez PDV-a. Članovima će biti obračunati i režijski troškovi umanjeni za 50 odsto.

Rezultati javnog poziva biće objavljeni na sajtu Naučno-tehnološkog parka, a za više informacija, zainteresovani se mogu obratiti i putem elektronske pošte, na adresu javnipoziv@ntpns.rs.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari