Novi Sad: Partizanska ulica zatvorena do sredine oktobra, izmenjen i režim JGSP 1foto: Google Street View / Screenshot

Saobraćaj u Partizanskoj ulici, u zoni nadvožnjaka, je zabranjen. Zabrana će važiti do 17. oktobra.

U pitanju je deo od raskrsnice Partizanske, Rumenačke i Kornelija Stankovića, a saobraćaj se preusmerava preko Rumenačke ulice, Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice.

Saobraćaj se preusmerava zbog rekoonstrukcije nadvožnjaka u Partizanskoj ulici, u okviru radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Beograd-Subotica-Državna granica (Kelebija).

Zbog radova u Partizanskoj ulici, autobusi JGSP-a Novi Sad neće saobraćati u zoni podvožnjaka i tržnog centra „Merkur“, do završetka radova 17. oktobra. U tom periodu saobraćaj će biti preusmeravan preko Rumenačke ulice, Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice, zbog čega će trase linija 10, 42NK i 55NK.

Linija 10 će u smeru iz centra saobraćati Bulevarom oslobođenja na Bulevar Jaše Tomića, Kisačkom pa potom Partizanskom ulicom, sve do Industrijske ulice, odakle će nastavljati redovnom trasom. Istim ulicama saobraćaće i u suprotnom smeru.

Linije 42NK i 55NK kretaće se u oba pravca Industrijskom, Partizanskom i Kisačkom ulicom, Bulevarom Jaše Tomića pored autobuske stanice, Rumenačkom ulicom, nastavljajući redovnom trasom od raskrsnice Rumenačke i Kornelija Stankovića.

Na izmenjenom delu trase biće korišćena redovna stajališta postojećih linija.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari