Novi Sad: Peta Dečija Nova godina u petak 1foto: ledenasuma.rs

Doček Dečije Nove godine biće održan po peti put, u petak, 31. decembra. Doček za najmlađe biće održan u dnevnom terminu, a u okviru programa biće organizovano više besplatnih sadržaja.

Događaj počinje u 10.30 kod Zmaj Jovinog spomenika, gde se planira skup svih učesnika gradskog novogodišnjeg karnevala i nastup Haos animatora.

Karnevalska povorka će u 11 sati krenuti prema „Ledenoj šumi“ u Dunavskom parku, gde u 11.30 počinje dečija zabava, dok će tačno u podne, nakon odbrojavanja, biti pušteno nekoliko stotina šarenih balona sa dečijim željama.

Zabavni program u „Ledenoj šumi“ otvoriće hor „Zvončići“, a nastupiće i pozorišna trupa „Vragolani“, koje će izvesti predstavu „Kako uhvatiti zvezdu padalicu“, studio „Čarolija“ sa koncertom i mađioničar Stole.

Program će trajati do 13 časova, a novosađani će u okviru događaja moći da se pridruže i humanitarnoj akciji koju su pokrenuli „Tate Novosađani“, za prikupljanje sredstava za lečenje najmlađih sugrađana obolelih od dečije paralize. Kutije za donacije biće postavljene u „Snežnom gradu“ i na muzičkoj bini.

Dečiju Novu godinu organizuje Udruženja građana Limbo uz podršku Grada i manifestacije „Ledena šuma“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari