Novi vlasnik TV Prva i 02: Uređivačka politika se neće menjati

Milovanović tvrdi da Telekom Srbija nije uticao na njega da kupi dve televizije sa nacionalnom frekvencijom

Ostavite komentar


  1. Sve je više nego jasno. Ovom gimnastikom (prevarom) pod svoje su, umesto Kopernikusa, uzeli 2 nacionalne frekvencije, a sledeći korak je dodela iste Studiju B, pa ko preživi – pričaće.

  2. Upravo to “ samo će na O2 biti više sporta “ i plaši. Kada je skinut „Utisak nedelje“ iz kompanije su naveli da se ta televizija okreće komercijalnim sadržajima. Valjda treba da poverujemo da „Utisak nedelje“ nije bila gledana emisija.

    1. „Sve ostaje isto, samo će na O2 biti više sporta, recimo svake subote u 21:00″…

  3. „Неће бити отпуштања“, али ће зато Кесић, Ивановић… прећи на Н1 „својом вољом“.

  4. Najbolje je Vucicu da javno osudis Kesica i |Ivanovica.To si ti i tvoja bulumenta na delu. Nego, na kojoj temperaturi drzis vino u steku Vucicu?

  5. Gosn Kesiću, živi bili pa videli. Ipak, ako u pomoć pozovemo pređašnja iskustva koja nas uče da stvari ne stoje baš tako onda spokojstvu, apsolutno, nema mesta. Iza brega se, očito je, nešto opasno valja i ko to ne prepoznaje ostaće u zabludi. Pitao bih – imamo li mi intelektualnu elitu i kada će da se oglasi ili izađe iz letargije? Kako od prosečnog čoveka sluđenog i ophrvanog milionima problema oko nasušnog preživljavanja tražiti da sve ovo razume? Ne može i da hoće, ali mu zato, posrednim putem, sve stiže na naplatu. I on i dalje nije svestan toga. A kako bi, jadan i bio?

  6. novi vlasnik prica bajke. Promenice on uredkjivacku politiku nakon odredjenog vremena da ljudi malo zaborave. Sada cemo postati zemlja sa ogromnim medijskim slobodama posebno za folkere narodnjake naprednjake naravni i za rijaliti zvezde

  7. Upravo sam resio, odjavljujem fiksni telefon a mobilni prelazim na Telenor, vise ne gledam O2, i Prvu , poodavno ne gledam pink, heppy, studio B, povremeno RTS, Zaglupljuju ovaj narod.

  8. Čist obligacioni odnos jedan prodaje drugi kupuje. Da li su neki drugi hteli da kupe Prvu i O2 pa im ovaj pokvario posao pa sada ovako trube?

    1. Nije problem sto neko kupuje televizije ALI NEKA TO RADI SA SVOJIM a ne nasim parama. Nije dovoljno sto ga gledamo svaki dan na Pinku, hepi Tv, Studio B, RTS-u, sada cemo nazalost morati da ga gledamo i na O2, i Prvoj. Stoje mnogo mnogo je.

  9. Eeeeeeee, a 20 milki razlike? Prodaš jedan, dobiš 2 + 20 milki! Pa to je posao veka! Sigurno se i g. Srđan tu ogrebao za par (desetina, hiljada) evra… Odoh da se učipim u sns.

  10. Dosta tužno deluje izjava Kesića. Naravno da neće ostati. Čak i ako ostane, osećaće se, kao što je svojevremeno izjavio Žare Grobar za jedan suparnički tim, k’o prase u Teheranu..
    Ali ok, umesto Kesića mini koncert Jovane Tipšin, i svima lepo..
    Daj prodajte i Danas i N1 nekom „Milovanoviću“ već jednom, da nam svane konačno i ta Severna Koreja usred Evrope, pa nam možda i bude bolje za nekih 50-ak godina..

  11. Pitanje je da li im i dalje vredi odrzavati gledanost (gledanost = profit) pomocu Kesicu, Ivanovicu i ostalima?

  12. Na Prvu su već stigli Jovana i Srđan, fali im samo Dragan J.Vučićević za stalnog gosta i kompletni su.

  13. Morao je da kupi, po partijskoj direktivi je za to dobio novac, a i ostace mu dosta para za obavljenu uslugu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.