Novi život starog Juga

Ostavite komentar


  1. Dok je jugo amerika koštao 1000 doalra u SAD uSrbiji je koštao 5000 maraka što opet nije bilo preskupo u inflatornim godinama 80tih naročito pred bankrot i devalvaciju 1989.
    Bez problema vožen 15 godina i kad je prestala potreba prodat za 1000 evra što je bilo nešto mawe od polovine nabavne cene.
    Ali kad sam opet hteo da kupim Juga za 2500 evra (5000 maraka) ispostavi se da nema, jer je drpokratskoj stranci palo na pamet da opljačkaju Srbiju sa FIATom i umesto jeftinih automobila prodaje četiri puta skuplje

  2. Nije on video izlozbu tih „jugica“ koju su napravili americki skolarci 1991g. za potrebe ruganja drzavi koju je trebalo rusiti jer je bila prepreka NATO sirenju na istok….

  3. Nema boljeg auta od Jugica, mene pitaju , neki vajni majstori, kako sluzi magare, kazem to nije magare , to je moj Milutin,i sluzi odlicno .
    Bravo Petre iz Kladusnice, steta sto nisi u Beogradu, ali da znas da se vozaci Juga vec trubeci pozdravljaju i svi imaju osmeh na licu kada prolaze jedan pored drugog, tako da jeste skupa popravka, vidim limarija je super, i dobar posao si napravio .

    1. Super je posao napravio, uložio 2000 evra i par meseci rada u nešto što će za godinu dana da izgleda kao i na početku restauracije a o bezbednosti te kante da ne pričamo, moderan automobil bi ga otvorio kao trulu konzervu ribe pri najmanjem sudaru. To treba zabraniti na putevima a ne ohrabrivati upotrebu istih.

      1. Ti nikada nećeš razumeti šta je raritet i oldtajmer. Ponekad imaju veću vrednost od novih limova.

      2. Automobil je napravljen da se vozi ane da se sudara.Ako hoćeš da budeš najjači na putu tenk u šake i vozi .

      3. Драги Реалисто, да људи нису пратили своје снове још бисмо живели у каменом добу.

  4. Svaka čast! Najbolja stvar je kada hobi postane izvor prihoda i zadovoljstva. Oldtajmeri su kod nas podcenjeni, ali napolju nisu, možda i jod nas dođe to vreme.

  5. jedna nelogičnost yugo 45 nikad nije rađen za ameriku samo yugo 55 gvx

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.