Novinari: Brnabić ili neobaveštena ili beskrupulozna

Sagovornici Danasa povodom izjave premijerke da je medijska situacija u Srbiji bolja nego 2011. godine

Ostavite komentar


  1. Ma moze joj se na istinu , a istine nemogu biti dve, odgovara postoji i drugo misljenje, ja nemislim tako, pa vec sam vam odgovorila na to pitanje, ili o tome nista neznam videcu, uz veliki blagoslov Vucica radi sta hoce, pa zato se i uclanila u SNS, pa kad se tako ponasa pred strancima, a kojekavi Vucicevi strucnjaci – preletaci- slihtare zdusno je podrzavaju, samo ima jedan problem svi vide da negovori istinu, i zato je dobro postavljati joj stalno za nju neprijatna pitanja

  2. premijer ka je vrlo dobro obaveštena pa vidite šta je tačno iz vašeg naslova.

  3. Samo trazimo da budemo zastupljeni u medijima pre svih elektronskim proporcionalno nasem rejtingu kako su inace bili zastupljeni opozicionari pre 2012 – sta je tu sporno rezimlije? trazimo da imamo kontrolu nad onoliko tv- stanica sa pretezno informativnim programom koliko je imala tadasnja opozicija (tv-stanice sa nacionalnom frequencijom/pokrivenoscu)! To je sve nista manje i nista vise!!! U cemu je problem? Da RTS bude na nasoj strani taman koliko je bila u ta vremena pre 2012 na strani opozicije! Jel trazimo puno???

    1. NEmojte me terati da iznesem javno procente iz ISTRAZIVANJA KOJI NEDVSOMISLENO POKAZUJU DA SAM 100 POSTO U PRAVU AKO NE I VISE!

      hvala na paznjiu

  4. Brnabić je čudo prirode. Fikus koji govori, i to govorom mržnje, beskrupulozno, podrepaški…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.