Novinari na lokalu suočeni sa siledžijama i kriminalcima

Tribina “Izazovi za opstanak lokalnih medija u Srbiji” na štandu Danasa u okviru sajma medija

Ostavite komentar

  1. Рођаче, деведесете су витешко доба за данас. Били смо МИ и ОНИ и удри па ком опанци ком обојци. Ово сада …. не знам. Нека вам је добри Бог у помоћи.

  2. Novinari, ne samo u lokalu i ne samo u Srbiji, a i mi građani, i živimo u globalnom društvenom uređenju koje se zove totalitarni kapitalizam. Društvom upravljaju kriminalci na svim nivoima. Jedini argument je nasilje bilo da se radi o pojedincu, društvenoj grupi, nacionanoj manjini ili čak, celoj državi. Nema te cene koju ćete vi da platite da bih se ja obogatio.

  3. Novinari medju sobom znaju ko je umrljan, ko lose radi, ko je profesionalan, ko pise lazi. Nisu svi isti…

  4. Devedesete su bile ruglo i ostale fleka na obrazu Srpskog naroda. Današnja vlast je evoluirala od političara koji kradu i sarađuju sa kriminalcima i ološem u kvazi političare koji su suštinski kriminalci i zlikovci. Kriminal je uspeo da preuzme državu i sada se ponaša u skladu sa svojim manirima. Zapljusnuti „pink maglom“ narod ne vidi, ne čuje, ne oseća a nažalost i ne želi da vidi pravu stvarnost, jad i bedu. Još poneki pravi novinar, pošten i hrabar umetnik, pošten građanin propišti iz nekog prikrajka ali injih je sve manje a i prostora gde se mogu oglasiti.

  5. Moje licno misljenje je da je najveci problem u novinarstvu kod nas – autocenzura…

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.