Novinarke protiv nasilja: Monika zaslužuje da se oporavi od traume

Ostavite komentar


  1. Pa svako normalan je protiv nasilja. Nezavisno od ovog slučaja…Svi kažnjenici u Srbiji (a ne samo silovatelji) su kada odsluže kaznu u lošem položaju jer smo društvo slabih institucija i antigrađanskgog morala pa se zatvorenici kada se nađu na slobodi IZOPŠTENI (žigosani), ne mogu da dobiju posao, ne mogu da nađu društvo, ne mogu da se uklope…. jednom rečju ostavljeni su sami sebi…pa je broj povratnika u zatvor (učine ista krivična dela veoma veoma velik) pitajte kriminologe koji se time bave. A nije tačno da će svi osuđenici za „silovanje“ ponoviti to krivično delo…. Svako treba da dobije šansu „da se popravi“!

    1. Ako zaista mislite da se monstrumi mogu popraviti da li biste ostavili svoju decu sa njima ili bili u njihovoj blizini? Doživotna robija je jedino rešenje za bolesne umove a ne da se kockamo sa našim životima i životima naše dece da li će takvi ponoviti krivično delo ili ne! I još da ih sažaljevano kako oni jadni ne mogu da se „uklope“, i koga uopšte treba da bude briga za njihovo uklapanje!?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.