Novosadska policija i dalje traga za ubicom vlasnika menjačnice: Istaga proširena na moguće saučesnike 1Foto: A. L./Danas

Ubica J.J. (47) još nije pronađen, novosadska policija nastavlja potragu proširujući ju na potencijalne saučesnike. Nesrećni vlasnik menjačnice pronađen je mrtav u utorak naveče na parkingu blizu restorana Lipov gaj u Novom Sadu.

Osumnjčenog su snimile kamere kada je u kolima izbo J.J. dok je istraga sada pokazala da su se nakon toga dvojica muškaraca u Urgentnom centru raspitivala da li je izbodeni vlasnik menjačnice živ ili ne.

Hvatanje ove dvojice muškaraca moglo bi dati i odgovor na pitanje ko je ubica. Dok je istraga još trajala oni su došli u Urgentni i želeli da provere kakvo je stanje J.J.

Iz Kliničkog centra Vojvodine predali su sve video zapise iz Urgentnog centra kako bi utvrdili identitet dvojice muškaraca. Naime, postoji mogućnost da su hteli pomoći ubici da proveri da li je ubio ili ne vlasnika menjačnice.

Obukcija koja je završena pokazala da ubijeni izboden i ostavljen da umre pored puta. Na telu su pronađene povrede od fizičkog sukoba, kao i tri ubodne rane.

J.J. je u utorak bio u svojoj menjačnici i oko 17 časova je otišao da zameni novac, što je inače redovno radio.

Telo vlasnika menjačnice pronađeno je oko 20.15 časova pored njegovog automobila. Pronašli su ga prolaznici koji su odmah obavestili policiju, a Hitna pomoć je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

Na osnovu snimka sa nadzorne kamere sa obližnjeg objekta ustanovljeno je da je došlo do sukoba dva muškarca i da je onda napadač izašao i izvukao J.J. iz vozila, zadao mu još nekoliko udaraca i ostavio telo pored i otišao.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari