NVO: Bezbroj dokaza da iza nasilnika stoji Vučićev represivni aparat

Ostavite komentar


  1. Kao da se Milošević povampirio u ruhu Vučka!!! Šta se sa njim dešava, koji kompleks je dobio, velikog vladara-cara, ili svemoćnog!!
    Ta vremena su prošla, ne može se više ništa sakriti , svako ima kameru, a RTS i manipulativne vesti niko ne gleda !!
    Ima iza sebe 60% od 40% glasača! Malo je to za opstanak, većina je ogorčena!!

  2. Ljudi, veceras ponesite karton, sedite svi ispred skupstine. Kada budu krenuli vucicevi nacijaci da bacaju kamenje i baklje na policiju vi udarite na njih svim silama. Dosta je bilo vise da nekolicina vucicevih navijaca kriminalaca terorise ogromnu vecinu koja je tu da mirno iskaze svoje nezadovoljstvo.

  3. Sad mi je jasno što nema služenja vojnog roka. Oni se plaše naroda. Vajni oficiri koji su za izgubljene ratove dobili vile. Sramno je to. U vojsci izgleda nema ni jednog pravog časnog oficira.

  4. Još američki predsednik Tramp je ukazao na terorističko dejstvo ANTFA. Evo ih i u Srbiji, i ako su se odavno legitimisali. Sve ove „NVO“ su redom ANTFA a na njihovo dejstvo posredno je ukazao njegova ekselencija ambasador SAD Godfri u izjavi da su prosto provocirali prekomernu upotrebu sile jer SAD se takođe borila protiv te pošasti koja vandalski žele da unište sve institucije sistema i spomenike osnivača Amerike. Rušenje gradske i republičke skupštine kao i vandalizam u Novom Sadu pokazuje njihovu organizaciju i finansiranje spolja.
    Npr. Žene u crnom Staše Zajović su nas čitavih dvadeset i kusur godina bombardovati svojim performansi a povodom Srebrenice, ove godine u 25-to godišnjici oni zbog presahlih finansija se okreću nasilju i rušenju Beograda i Novog Sada.

  5. Čim čujem ovakvu besmislicu koja glasi „Grupa organizacija civilnog društva“, odmah pomislim na one potuljene ljude, na mešetare, na one zlotvore koji su obučeni u „šarene odore“ demokratije i sloboda a, umesto toga, nose eksploziv sa odloženim dejstvom, nose zlo i smrt. Jeste, možda će oni sa „kratkim“ IQ poverovati da je Vučić angažovao nasilnike kako bi mu razbili glavu i skandirali „Vučiću pederu“, a potom, okrivio ove koji protetsvuju ali, ne znaju zbog čega protstvuju, što ih je nateralo da se dohvate kamenica i molotovljevih koktela. Onoga što im je „prirodni argument“.

    1. zorane kneževiću, mali si čovek i ne zaslužuješ ni da ti se ime piše velikim slovom.
      Treba da te je stid i sram što mesecima pišeš bljuvotine i izigravaš nekog intelektualca.
      Stidi se svojih predaka i svoje dece

      1. A ko si pa ti da sudiš ko će kako da piše? Čime si to zaslužio u Danasu da izigravaš cenzoa i inkviziciju.
        Uvek sam podržavao komentatore koji drukčije misle od mene. Ko se seća VB, Martina iz Leposavića ili ovde znanog Milivoja Radakovića, lepršave, elokventne, duhovite i iznad svega na svoj način objektivni. Nikada me niko od njih nije uvredio i ako se u mnogo čemu sa njima ne slažem i oni sa mnom.
        Sasvim slučajno je Knežević Prištevac pećkog porekla (Velika podno Rugove) dakle iz Metohije i pokazao je da ako ne šta drugo podstiče diskusiju i nebrojene replike i zato mu moderator odobrava komentare jer ovo je internet izdanje i svako čitanje i odgovor donosi novce redakciji.

      2. Samo sitne duše, samo oni bespomoćni i bezidejni, u nedostatku argumenata će nečije lično ime pisati malim slovima, smatrajući da na taj način umanjuju vrednost stavova sa kojima se ne slažu. Možda nisam intelektualac ali sam oduvek nastojao da budem slobodan čovek, da izbegavam razna krda i čopore, kao i intelektualce Vaše provenijencije. Moji preci bi se ponosili mojim stavovima, koji nikada nisu oportunistički već uporno slede zdravi razum i logiku.

Ostavite komentar


Društvo

Četvrti dan potrage za devojčicom iz Bora: MUP se oglasio o pretrazi tunela, podzemnih kanala i šahtova, majka ponovo u policijskoj stanici (VIDEO) 10

Četvrti dan potrage za devojčicom iz Bora: MUP se oglasio o pretrazi tunela, podzemnih kanala i šahtova, majka ponovo u policijskoj stanici (VIDEO)

Šta smo novo danas saznali?Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi, saopšteno je iz MUP-a. Majka devojčice ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava o okolnostima nestana ćerke, saznaje Danas. Dva specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada noćas su stigli u Banjsko polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica, a sa njima je i pas Zigi koji je učestvovao u potrazi za nestalima usled zemljotresa u Turskoj. Kako javljaju beogradski mediji, od jutros se bagerima iznosi šut iz dvorišta kuće porodice nestale Danke u Banjskom polju. U Banjsko polje sinoć, ali i danas, došao je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, kako bi obišao policajce na terenu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.