„O Bujoševiću će odlučiti ‘okupacioni’ upravnik Srbije“: Ne stišava se bura oko navodnih finansijskih malverzacija na RTS

Ostavite komentar


  1. Kakav otkaz za Bujosevica? Pa, on je covek u zasluzenoj penziji! Svi su objavili tu vest! Zar ne?

  2. A hoce i salju na sud one koji ne placaju TV pretplatu a kradu toliki novac i jos se ljute. Inspektori dobro da ih procesljaju i u zatvor odgovorne

  3. Bujosevic je Vucicev covek kao i onaj iz pecenjare sto je sahranio Kolubaru pa sada ceo dan kamioni doteravaju ugalj iz Rumunije.Sve ih treba pohapsiti sa Vucicem na celu.

  4. To je novac SVIH gradjana Srbije i imamo pravo da znamo ko i kako troši. Jednostavno.

  5. Zašto je pre dva dana dao odlikovanje onom Sudjiću, ako ga ne priprema za generalnog?

  6. Izvinite, a zasto gospodin Prvanovic koristi terminologiju koju koriste Dejan Petar Zlatanovic i Damnjan Knezevic? Ocigledno da veliki deo ovdasnjih „opozicionara“ deli iste „vagnerovske“ vrednosti sa protuvama koje glorifikuju rusku invaziju na Ukrajinu! Skandalozno i neprihvatljivo!

  7. Шта каже институт за физику!?

  8. Očekujem veliku bežaniju sa RTS , na kablovske kanale, jer nakon smene žutog Bujeketa i Borkove Olje , neće niko ostati na RTS.

  9. Ukinute Krivičnu prijavu. Predsednik kaže da to nije ništa. Pravnik je , valjda zna šta priča.

  10. Kako vi brze dodoste do zakljucka da se Bujosevicu sprema otkaz, videcemo. Molimo policiju i sudstvo da gradane upoznaju sa svakom tackom i zarezom u vezi ove nastale situacije, na to gradani imaju ptpuno pravo jer se radi o njihovim parama. Ako ste i malo u sluzbi naroda ne smete sakriti ni jedan detalj, pa ce mo onda videti o cemu se radi.

  11. Treba proveriti istinitost informacija o malverzacijama na rts i shod o onome ato se utvrdi preduzimati adekvatne mere. Nije posteno da gradjani placaju pretplatu da bi se neko na taj nacin bogatio a istini za volju ako uzmetw 35.000 e godisnje mnogo je. Posebno me za udilo da se navodno za sve koristi infrastruktura samog rts i da posao vode isti oni koji su na rts zaposle i. Sto je mnogo mnogo je.

  12. A hoċe li podici honorare statistima koji rade po 12 sati nekad i manje od 1000 din? Vidi se iz budjeta pojeedinih emisija da da je predvidjeno duplo vise novca ali sami statist dobiju samo pola….

  13. Teško da u Srbiji ima javne ustanove ili preduzeća u kome nema finansijskih malverzacija.

  14. Uvek je politicki trenutak a posto smo mi iskreno naivni stalno nam podmecu Majdan a to niko ne zeli da vidi.Otporasi postali desnicari,sada korumpirani novinari i urednici eto svetci…

  15. Ртс треба да буде јавни сервис а не политички манипулатор!медији су 1 и 6 окупациони фактор

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.