O kojoj crkvi, „uvijenim“ šljivama i legendi je Vučić govorio u Osečini?

Ostavite komentar


  1. Svaka im čast. Svakog dana smisle neku caku koja će da zaokupi pažnju i skrene je sa važnijih stvari. To je ono „ne može da me natera šta da mislim, ali može o čemu da mislim“.

  2. Pa gdje su te uvrnute šljive?
    I šta znači ova legenda i sadašnji status Kosova koje predsednik pominje.
    Hoće li biti rata nakon mirnog 1.9.?

  3. Vučić po običaju laže, čuo sam fragment ñjegovog govora u Osečini.
    Sve je laž, ali ni jedna nacionalna televizija neće i ne sme objaviti demanti.
    On u uvodu obeća da neće napadati nikoga, a onda sledi salva uvredljivih laži za nekoga iz opzicije, ovoga puta Borko Stefanović je meta.

  4. Boga ne zanima „srp/bstvo“ (a ni ostale nacionalne budalastine, bez obzira od koje nacije dolaze), i Bog ne ucestvuje u „svetim bitkama“, protiv „nevernika“, bez obzira hoce li mu se vojska dodvoravati „pricescem“ i „molitvama“. Ljudi su mnogo, ali bas mnogo glupi, mi pogotovo! Valjda ocekujemo da ce se Bog oduseviti sto su prvi put krocili u Crkvu i odusevljeno „pobiti neprijatelje“?! Jestel’ normalni, bre? Lici na to, da ako budemo revnosno simulirali da smo „verni“, da ce Bog, za nagradu da „podrzi“ nase besmislene „politicke ciljeve“?!? Hahahahhahaha!!!! To je i ovaj ofucani radikal postao bogomoljac???? Jadni mi! Spasavaj se ko moze!

  5. Boraveci u Prolom banji 2010.g mestani su pricali tu legendu vezanu za crkvicu – brvnaru.

  6. Bila, videla svojim očima i crkvu i uvrnute šljive, a Vučić šta priča to me ne zanima.

  7. Ko je Milan Kosancic,koliko smo upoznati ishod bitke je bio neresen…ah da moramo da imamo narativ vecito bivamo porazeni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.