Obradović: Janković nije moj zaštitnik

Ostavite komentar


  1. Kao što Vučić nije moj premijer, Toma nije moj predsednik, Maja G. nije moj predsednik parlamenta…Da li treba još da nabrajam.

  2. Što skupštinska većina, kojoj g-đa Obradović pripada, a kojoj ZK odgovara za svoj rad, ne smeni Sašu Jankovića? Zašto g-đa Obradović pristojno ne pokrene inicijativu u NS RS, umesto što licemerno kuka po medijima?

  3. zašto ne? po kom zakonu i propisu? po onom naprednjačkom, po kome osoba sa lažnim diplomama može da bude u predsedničkoj fotelji već više od 4 godine?!

  4. Kakvi dvostruki standardi, svi na ovim prostorima koji su na bilo kojoj funkciji koriste drzavne resurse za kampanje, bilo predsednicke ili parlamentarne. Narod sve placa pa nek se kandiduje ko hoce u cemu je problem. Sto to Vama smeta Jankovic ako se kandiduje ima pravo kao gospodin Nikolic ili gospoda Vucic, Dacic, sve ce to narod pozlatiti

  5. Lako je njoj, zaštitnik građana joj i ne treba. Uvalila se na neku funkciju, sve poštujući princip stručnosti koji se ogleda u činjenici da je "drug član". Šta ćemo mi ostali, koji godinama nemamo ni predsednika, ni premijera, a zaštitnik građana, iako ga imamo, nam tu ne može pomoći…

  6. Za ocekivati je da radikalisticki verbalni kanibalizam pojacava kako se budu priblizavali predsednicki izbori. ne dao nam Bog da se ovaplote slutnje na sta su sve spremni sodadzije i botadjije, soferi i kondukteri iz SNA-a

  7. Minimum pristojnosti se ocekuje od Vucica i SNS jer su u neprekidnoj kampanji.Takodje, sto su u jos goroj kampanji napada , diskreditacije, omalovazavanja svih koji ne misle kao oni, a ne smeju nikome na duel?Posebno Vucic.P.S. Da li nas, koji ne glasamno za SNS, smatraju gradjanima Srbhije ili ne? Ako ne, osetice to. Uskoro.

  8. Tog istog Sasu Jankovica je na funkciju reizabrao parlament 2014-te u kome je SNS cinila nadpolovicnu vecinu!!! Sada kada pravite svinjarije covek vam ne odgovara, ukinite tako i Ustavni sud koji takodje u pojedinim slucajevima stiti intetese gradjana….

  9. Pa znamo jer vaš zaštitnik je onaj visoki što je ljubio usijanu plotnu pa ima usta ko čarapin početak.A iz tih lažljivih usta izlaze samo laži i uvrede na račun onih koji se suprostavljaju njegovoj diktaturi ali neće još dugo,uništiće ga njegovi veliki prijatelji koji su ga i doveli tu gde je(Đulijani,Bler,Klinton a i od g.Kurca neće bolje proći jedino ako mu tu nešto vi ne pomognete.

  10. Vučić nije moj premijer i sasvim je prirodno da da ostavku na tu funkciju pošto je non stop u kampanji.
    Tomislav Nikolić nije moj predsednik iz istog razloga.

  11. Ni ja nisam dozvolio da vi budete moja vlast i da se pitate za bilo koji aspekt mog zivota. Zato sam i otisao iz Srbije.

  12. Tebi i ne treba zastitnik ti si pod Vuckovom kapom. nece Vucko na svoje rektalne alpiniste da udara ne brini

  13. KOSKA JE BAČENA! Gospodo, pa to je upravo ono što Uzurpator želi – da se opozicija ofira i pokaže svoje karte još pre nego što je kampanja počela! Sada Palamuda von Bugojno zna koga treba pljuvati. I dok se gradjani tuku oko koske, on se samo smeška … Jeste li primetili da je najveći kriminalac u našem planetarnom sistemu, Pajkić, sišao sa pljuvaonice i sada više smradikale ne interesuj?. Sada imaju nove mete i da bi ušdeli detktivski trud, dali su im da se sami prozivaju. A potpisnici su , izgleda shvatili kako doći do sendviča: jedan je izjavio da njegov kandidat nema šanse, što je ohrabrujuće, indeed!

  14. Kako su iste sve ove njuškice iz Sns-a. I mentalitet, poreklo,stav, držanje i valjanje gluposti. Niko još da kaže "da je kralj go"!…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.