Obradović: Odluka o povratku na posao biće doneta po diktatu sa strane

Ostavite komentar


  1. Aleksandar Obradovic jeste jedna mala svetla tacka ili „mali svetionik“ u kom pravcu treba da se krene u nasem porobljenom drustvu od strane ovog „naprdnjackog okupatora“ i njegovih kolabracionista na vlasti. Dok se ne budemo probudili i osvestili iz ove latargije u koju smo sami upali, cast izuzecima, za sada manjini, nama ce biti jos gore od ovoga u sta se zatekao upravo Aleksandar Obradovic. Zivimo u otetoj i od strane politicke a i one prave mafije drzavi koja sve vise i vise tone u otvoreni fizicki obracun sa tom mafijom na vlasti u Srbiji. Posle toga vise nema povratka, ishod bice zastrasujuci za obe strane u podeljenoj Srbiji, valjda je svima jasno.Danas Aleksandar Obradovic a sutra sigurno ti ako imas petlju da se suprotstavis otvorenoj pljacki i unistavanju kako prirodnih dobara tako preduzeca koja su jos kako tako poslovno opstala. Ova posast na vlasti mora da se zaustavi, ova dziberizacija u Srbiji mora da se zaustavi institucije moraju da se „otmu“ od okupatora i da rade svoj posao u interesu gradjana a ne grupe povezanog kriminala na vlasti na cijem celu se nalazi tzv predsednik Srbije Aleksandar Vucic & Andrej Vucic sa svojom kriminalnom bratijom a ne partijom.

  2. Na vma kadje su ogromne! Desetine miliona evra! Niko ne reaguje! Firme Interlab, eurofijagnostika bez tenderadobijaju nabavke i vrednosti osamso miliona!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.