Ocu oduzeli slepog i autističnog sina, ne zna gde su ga odveli

Dragan Miljević, koji godinama tvrdi da štićenici Doma za odrasla lica Blace-Trbunje žive u jako lošim uslovima, među kojima je i njegov sin Vladimir, kaže za Danas da ga je policija privela bez naloga

Ostavite komentar


  1. Plansko unistavanje slobode i prava na zdravstvenu zastitu i negu hendikepiranih gradjana Srbistana.

  2. Kako je zalosno samo procitati ovako nesto a kamo doziveti. Kao roditelj autisticnog dete potpuno razumem ali ovakvo ponasanje od strane drzave me zgrozava ko ima pravo da oduzme takvo dete od roditelja? A tema doma da ne pricamo uzaso zalosno. Pravda za ovog oca!!! Zeli puno sreće.

  3. Epa gospodo imacete prilike na izborima, pa opet glasajte za ove sektase i sotone. Ja ne mogu da razumem nas narod, da ga neko deset godina kontinuirano laze i obmanjuje a da mu narod i dalje veruje, to zaista nije normalno. I sta Vi na kraju krajeva ocekujete od ministarstva na cijem je celu starleta koju je licno poglavica postavio na to mesto, koja tu samo statira.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.