Od 100.000 evra za mito do pola miliona za likvidaciju: Nove sumnje da je u toku zataškavanje slučaja Jovanjica

Ostavite komentar


  1. Prošao parizer, prošla Banjska, vraćamo se na Jovanjicu. Hiljaditi čin ove tragi-komedije. DO sada je ustanovljeno da Vučić nije sadio, vadio i prodavao biljlke, čime je propala Jovanjica 1. U ovoj Jovanjici 17 pokušavamo da dokažemo da su dva policijska inspektora, sa Šarićevog spiska, zapravo heroji, jer su otkrili zasade marihuane, dok štite šlepere kokaina i heroina.

  2. Lljudi mnogo gledate filmove, (500.000) ubijaju se zbog 10 evra po kafićima ili samo zbog svađe! staro pravilo Ko voli da laže i samom sebi veruje!

  3. taman da se utopi slama do nove godine, pa da se skupi koja parica za zimovanje uz vaučere

  4. Pa sta je 600kg za „opuštanje vladajuće stranke “ posle napornih sati sedenja u skupštini?
    Pa to im nije dosta ni za nedelju dana,a taman su je lepo osusili,naravno sa strujom o trošku gradjana Srbije.

  5. Trebalo je da slazete zesce, npr. da je dato 5 miliona evra za likvidaciju, bilo bi mnogo uverljivije za vase sledbenike, uglavnom mladje naivne ljude koji nemaju vremena da proveravaju istinitost informacija.

  6. Cenovnik za Presednika 5 miliona za agente 0,5 miliona…nije posteno …ko ono posteno DS.

  7. Tragikomedija u zadimljenoj i prasnjavoj balkanskoj krcmi koju vodi glavni gazda-novi srpski vozd.

  8. Teski kriminaci a vase odeljenje M6 ili ti bbc na srpskom vodi celu ovu pricu sreca vasa u Vucica ja bih sve vec pohapsio redom celu redakciju danasa bbc i ove tzv inspektore tjs teski kriminalci i ajd pevajte tek kad odpevate onda bi vas sve protero

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.