Odbor Stranke slobode i pravde u Leskovcu: "Firma kuma i pobratima gradonačelnika rekonstruisala hotel čiji se plafon urušio" 1Foto: JuGmedia

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Leskovcu, Jelena Spirić, navodi u saopštenju za medije da je „Bagdala invest“, firma, kako kaže, „kuma i pobratima Gorana Cvetanovića“, rekonstruisala Hotel „Leskovac“ čiji se plafon urušio u petak.

Portal JuGmedia saopštenje lokalnog odbora SSP prenosi u celosti.

„Da podsetim, to je hotel u kome su do pre par dana održavane maturske večeri. Hotel u kome su, zbog nestručnosti, zamalo izgubljeni životi dece i ljudi zarad brzog profita. Firma kuma i pobratima gradonačelnika Leskovca je i podizvođač na izgradnji novog stadiona u vrednosti od 20 miliona evra, ali i podizvođač u predstojećoj rekonstrukciji Opšte bolnice u vrednosti od 38 miliona evra?! Takvi nam po celoj Srbiji grade i rade o glavi. Za takve forsirane i zaštićene ne postoje reference, ne postoje nadzorni organi, ne postoji građevinska inspekcija, ne postoje eventualne žrtve. Zbog takvih institucije i organi moraju početi da rade svoj posao, jer ljudski životi moraju biti ispred interesa kumova i pobratima“, navodi se u saopštenju leskovačkog SSP-a.

Podsetimo, nije bilo žrtava, niti povređenih, nakon što se u petak urušio plafon iznad velike sale restorana „Montale“ u Hotelu „Leskovac“.

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, do objavljivanja teksta nije se javio na poziv dopisnika Danasa, kako bi dao komentar na navode Jelene Spirić, predsednice Gradskog odbora SSP.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari