Odlazak na more i dalje neizvestan

Kakve korake preduzimaju zemlje u koje najčešće putuju građani Srbije kako bi spasili turističku sezonu

Ostavite komentar


  1. Duga cev je za borbe a ne za patrolu,kalibar 5,56 početna brzina ili V nula 970 m/s ili ti prosto rečeno ne upotrbljivo revolver 9mm V nula 300m/s ogroman prenos kinetičke energije na žrtvu pada momentalno.Ko sme onome ,,tetkinom,,da kaže išta sve su zastavnike penzionisali a to je bila elita vojske.Zna sve i nikoga se ne boji.

  2. Dvoumim se: da li je u pitanju maloumnost političkih delatnika ( širom Evrope) ili nas (………)? I da pribegnem ovom drugom scenariju, prvi se nikako ne isključuje.

  3. Radije ću ostati kući,nego da mi se letovanje pretvori u zezanciju sa sanitarnim pra ilima.Pa da mi plate ne bih išao,jer to nije poenta odmora.

    1. Niko vas ne zove. Naprotiv, većina ljudi u razvijenim zemljama vas takve koji mislite da je ovo grip i/ili neki plan Gejts-s (pošto januarska teorija kako su Ameri ubacili virus da unište kinesku ekonomiju sad već više nego idiotski zvuči), želi što dalje od svojih zemalja.

  4. Ja s kim god da sam pričao, niko nema nameru da plaća testiranja. Uostalom, i EU je rekla da ne postoje nikakvi dokazi da se neko neće zaraziti i posle testa koji uradi, a koji važi 72 sata. Primorske zemlje će koliko sam upoznat odustati od bilo kakvih potvrda, verovatno najkasnije do 15. juna, kako bi imali bar neku sezonu. Šta će ovi naši da urade, boga pitaj

    1. Naravno da niko neće plaćati za testiranje i da finansira farmakomafiju, niti će iko da se vakciniše jer je narod odavno izgubio poverenje u njih. Kada shvate da nema zainteresovanih za testiranje brzo će vlade izmeniti pravila za ulazak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.