Određen pritvor do 30 dana vozaču koji je usmrtio dete na Karaburmi (FOTO)

Ostavite komentar


  1. I sad je kao sve u redu. Nista bre nije u redu! Ko se drznuo da ga pusti da se brani sa slobode a pobegao sa lica mesta,ko je taj sudija????? Bre ljudi vise,sve se raspalo

  2. Ovo je samo dokaz da nemamo pravnu drzavu,jer se cuti i o teskim lekarskim greskama.

  3. Obracam se kao majka i baka..u ovoj zemlji nema zakona..treba hitno sudiju razresiti duznosti kad je mogla da oslobodi ubicu malog Andjela..pustitega nama da mu mi presudimo bio je pijam ili drogiran a sudija ga oslobadja jel je potplacena sramota jedna gde mi zivimo gde je gospodin Vulin neoglasava se sram vas bilo..slava malom andjelu Stefanu..

Ostavite komentar


Društvo

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1 9

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od nadležnih da otkriju i kazne odgovorne za pretnje upućene novinarima N1 posle objavljivanja teksta o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u SAD povodom sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.