Održana komemoracija Borisu Trivanu 1Foto: Vesna Lalić, RAS Srbija

Komemoracija Borisu Trivanu, glavnom i odgovornom uredniku portala NOIZZ, koji je iznenada preminuo u 39. godini, održana je danas u Dorćol Platzu u Beogradu. Borisa su ispratili porodica, brojne kolege i prijatelji.

Fotografije nasmejanog Borisa, okruženog prijateljima, u redakciji, izlasku, na putovanjima, nizale su se tokom govora kojim su Trivanu odali počast Jovan Protić, direktor digitalnog izdavaštva na nivou Grupe Ringier Axel Springer Media AG, i prijateljice i kolegenice iz redakcije NOZZ, Ivana Stojanov i Ljubica Krstić.

“Boris Trivan je bio čovek sa misijom, misijom davanja glasa mladom čoveku, intelektualcu. Borio se protiv paradoksa u našem društvu. Bio je vrcav, inteligentan, beskompromisan, hrabar i gotovo uvek je pogađao u metu. Ljudi kao Boris Trivan menjaju svet nabolje. Kompanija Ringier Axel Springer uvek će čuvati sećanje na Borisa, a njegova porodica, NOIZZ, nastaviće njegovu misiju. Počivaj u miru, dragi Borise,” rekao je Jovan Protić.

„Grešio sam mnogo, i sad mi je žao i što nisam više, i što nisam luđe jer, samo će gresi, kada budem pao biti samo moji – sve je drugo tuđe“, stihovi su kojima je Borisa ispratila Ivana Stojanov, koleginica, prijateljica i novinarka NOIZZ-a.

“Borisov glavni cilj bio je da nas zbliži, da postanemo porodica, i to je i uspeo. ‘Sve sam vam dao!’, govorio nam je u šali, ali stvarno nam je sve dao: hrabrost koju nismo imali pre njega, i pomogao nam je da porastemo kao ljudi. Sada imam nenormalan osećaj zahvalnosti što sa imala Borisa u svom životu,” rekla je Ljubica Krstić, novinarka portala NOIZZ.

Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik portala NOIZZ, iznenada je preminuo u četvrtak, 25. oktobra, u 39. godini u Berlinu. Boris je bio prvi čovek NOIZZ-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. godine i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio je neizbrisiv trag. Bio je hrabar i beskompromisan, originalan i jedinstven. Dobrota, duh i osmeh su ono po čemu će prijatelji i kolege iz redakcije NOIZZ i kompanije Ringier Axel Springer večno pamtiti Borisa Trivana.  Detalji sahrane biće naknadno objavljeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari