Oglasio se MUP nakon pucnjave na Karaburmi: Osumnjičeni uperio pištolj prema policajcima i odbio da spusti oružje 1Foto: Kolubarske.rs

Povodom pucnjave na Karaburmi, koja se desila sinoć, i u kojoj je ubijen razbojnik koji je prethodno opljačkao pumpu oglasio se MUP. Kako su naveli, muškarac, star 64 godine, ubijen je nakon što je uperio pištolj ka policijskim službenicima i nakon što nije poslušao njihovo naređenje da spusti oružje.

– Policijski službenici Policijske stanice Zvezdara sustigli su sinoć oko 21.35 časova u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli osumnjičenog M. M. (64), koji je neposredno pre toga izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru, uz upotrebu vatrenog oružja, pištolja „M 70“. Osumnjičeni je tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog – navodi se u saopštenju.

Dalje se dodaje da su uviđaj obavili dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd.

– Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrđivanja svih okolnosti. Osumnjičeni je prethodno uz upotrebu vatrenog oružja, maskiran hirurškom maskom, od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo – navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari