Ograničenje zapošljavanja u javnom sektoru ipak do kraja 2026. godine

Ostavite komentar


  1. Zabran je tu da bi SNS mogo da zaposli svoj kadar da slucajno ne zaposli nekog ko nije aktivsta ili ne podrzava partiju.

  2. U NSZ, Poreskoj upravi, PIO fondu, opštinskim organima zapošljavaju se masovno SNS poslušnici, oni jadnici što skupljaju kapilarne glasove, dosađuju ljudima telefonom i prepadaju ih po pijacama. Vrte ih na određeno vreme za koje ih upotrebljavaju za sve gore navedeno i ko zna šta još. Uglavnom se bave špijuniranjem i potkazivanjem. Ako se neko dobro pokaže, dobije rešenje i za stalno. Kad ih izvrte u okviru dve godine, šutnu ih, pa daj nove. Beskičmenjaka ne manjka.

  3. Hahaha, ogranicenje zaposljavanja je i do sada vazilo samo za one koji nisu clanovi sekte

  4. Treba ih držati do 26 još u šaci, potreban je glas njihov i njihove porodice dok ponovo ne izaberemo AV opet za predsednika

  5. Voleo BiH da znam kada će se konačno profilisani pariteti u odnosu na vrste poslova..ono, kuriri da imaju svuda približne koeficijente, pavredomvozači, magacioneri, održavanja, administrativni, ekonomski, itd..a ne kao sad..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.