Oko 200 zaposlenih i pacijenata Instituta za reumatologiju ispred Ministarstva zdravlja tražilo smenu direktora

Ostavite komentar


  1. Zasto je bruka opozicije,izvini? Jel se bojiš da kažeš da je to bruka vlasti,pa i svih vas koji ste se tek sada setili da tražite smenu direktora.

  2. Godinama se lečim na institutu,nikad nije bilo gore nego sad.Institut vidno propada ali baš u svemu.Tužno ali istinito,ako se nešto ne preduzme i to hitno,jedini institut u Srbiji će nestati,uglavnom svi lekari i sestre su divni,šteta šta radi jedan čovek.

  3. 80% nasih zdr.radnika treba poslati vani pa da vide kako se radi i cijeni timski rad.Ljekari u nasoj bivsoj Jugi su van svakog kriterija i sebe zamisljaju sve znalcima.A neznaju koliko neznaju.I umjesto da nailaze na otpor dešava se sve suprotno jer je većina zarazena virusom visokog ega.I sam sam bio tu i to vidjeo,prezivio kao ljekar i odlucio otići.

  4. Управо изашао из тог Института где сам провео две недеље на лечењу. Не могу да верујем шта сам претходно прочитао и могу само да тумачим, као нешто наручено од стране некога ко претендује на место директора. Тамо је тако све у једној хармонији, реду и дисциплини, да у садашњим условима, какви су у здравственим установама, овај Институт може бити пример како је могуће успешно водити једну здравствену установу. Задовољан и излечен пацијент. (а има нас много).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.