Oliver Dulić: Demokrata iz fioke

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Politicki progon malo sutra … Sve novine su pisale o tim malverzacijama … Najgore je sto DS uopste ne oseca krivica zbog toga stos u njihvi clanovi radili ovakav kriminal sto znaci da je ta stranka i dalje leglo lop…

  2. Da li se neko razuman pita,da li su Srbiji bili potrebni optički kablovi? Šta znači kada Srbija ima optičke kablove i to za telekomunikacione kompanije,za televizijske operatere sa nacionalnom i regionalnom mrežom,za internet provajdere tv programa,mob.telefona,za uvođenje novih fiksnih priključaka telefonskih korisnika po celoj Srbiji,prodaja prava na mobilnu i fiksnu mrežu VIP kompaniji,i uvođenje trećeg mobilnog i fiksnog operatere,kablovske televizije IKOM,uvođenje digitalnog prenosa TV programa za celokupnu teritoriju Srbije. Dovoljno je sabrati kapitalizovanu dobit za navedene investicije pa videti da se radi o milijardama evra priliva u državni budžet sve zbog realizacije investice instalacije optičkog kabla,koji je urađen po građevinskim i tehničkim standardima i ima upotrebnu dozvolu za korišćenje..Da li neko pita koliko košta Srbiju kašnjenje radova na Koridorima ,na tunelima,na železničkoj mreži. Srbija je u svom zakonodavstvu od 2000 godine tri puta menjala zakon o planiranu i izgradnji,Nemačka ga nije menjala 50 godina.Suština je sagledati činjenice da ukoliko zaostala Srbija želi ubrzano da privredno ide napred i da privlači investicije sa državno privatnim partnerstvom,tada ne može da ima okove političke malograđanštine i licemerstva oko nogu,sa političkim kažnjavanjem svakoga ko je doprineo bržem razvoju celokupnog društva.Osuđivanje g-dina Dulića zbog ne poštovanja građevinskih zakonskih procedura sa obrazloženjem da je na taj način oštetio budzet Srbije,bilo bi zaista smešno da nije tragično žalosno i za plakanje.

  3. PROGANJAJTE I MENE I SALJITE U APSU SAMO MI DAJTE NOVCA KOLIKO JE ON UZEO

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.