Olivera Kovačević: Ova današnja Srbija je bolja

Odgovor Olivere Kovačević urednice emisije "Da, možda ne" Milivoju Pavloviću, predsedniku Programskog saveta RTS

Ostavite komentar


  1. Ko iz neke mišje rupe isplivavaju ove nakaradne face iz 90-ih koje su trebale baš da budu u toj mišjoj rupi i lustrirani, a ne kao sada da ih ovaj najnedemokratičniji režim proziva preko Večernjih novosti i Vučele koji je bio na onom snimku kada su se formirale Crvene beretke koje su operisale po Bosni i Hrvatskoj. E ovo mora brzo da se reši inače će opet neki belaj da se stvori, jer je ovo povratak otpisanih i nelustriranih. Elem, emisija je bila ODLIČNA i svi su imali prilike da sučelje mišljenja.

  2. U potpunosti podržavam stav novinarke Kovačević iznet u njenom odgovoru, sve što je Pavlović izneo nema nikakvog smisla, osim ako se ne shvati odakle kritika dolazi. Olivera Kovačević je to dobro naglasila, Pavlović je deo ratne politike dvedesetih, iz tog razloga on lično reaguje, jer je napad i traženje odgovornosti za zločine te politike je napad i na njega lično. Meni kao građaninu ove zemlje je problematično što su u emisiji Upitnik povodom presude Mladiću, u studiju bili političar koji je podržavao politiku Mladića, advokat ratnih zločinaca i osuđeni ratni zločinac, to je vrlo uznemirujuće. A Pavlović nije imao zamerki na tu emisiju, izgleda da je to mera objektivnosti koju on može da podnese.

  3. Zgrozim se uvek kada ova neobrazovana i nevaspitana gospodja Kovacevic
    ne dozvoljava ili prekida nase srpske strucnjake koji celo vreme pokusavaju da
    bosnjackom sagovorniku kazu pravu istinu u lice,a ona ich utiskava i prekida.Umesto da ona tako nesto uradi kao voditeljka.Ni reci nije bilo o
    sarajevskoj i tuzlanskoj koloni,gde su nasi vojnici pobijeni,Ili oko Srebrenice unistena srpska sela ,nista o tome,Kakva je to voditeljka? I to se zove nacionalna televizija,gde nasi gledaoci placaju preplatu da bi gledali ovako jednu nekvalifikovanu osobu.Velika sramota…uzas i jako sam besan

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.