Olja Bećković: Da je TV prevaziđena, što bi vlast otimala sve televizije?

Ostavite komentar


  1. Više puta ponovljena laž zvuči kao istina.Sve do završenih 8 razreda osnovne veruje TV stanicama pritom su komparativni uporedjuju rts=pink=hepi=O2=prva=sve lokalne TV stanice=psihologija palanke.
    Ekipa ,,ćuti muti,,je uz svaku vlast i eto propasti naše.Televizija je gora od atomske bombe ,veće su posledice.

  2. Dobro je rekla ta doktorka, Olja uspeva da iz gomile smeća kojim nas zatrpavaju raznorazna glasila izdvoji ono što je karakteristično i opominjujuće. Da li ima nade? Ako ne uđeš u kanalizaciju, nećeš je očistiti. Ako uđeš, uprljaćeš se. Status quo je da produkti kanalizacije plutaju po površini, a svako bira da li će unutra ili ne. Međutim, ako se uspraviš, držaćeš glavu iznad vode i bolje sagledati situaciju. Ako ima dovoljno drugih koji rade isto što i ti, nešto se možda može uraditi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.