Omiljeni Vučićev saradnik neće ućutkati Peščanik

Uz pomoć čitalaca, urednice portala Peščanik i Vesna Pešić isplatile kaznu i sudske troškove po tužbi ministra policije

Ostavite komentar


  1. Odšteta za povredu ugleda i časti mu, bol u duši se podrazumeva, iznosi približno jednu platu. A ako mu ugled vredi kolko i čast, sudski troškovi su nekih 20% ugledniji od Sline. Ta računica je u redu, jedino mu je plata previsoka.

  2. 500 дин. сте частили министра! Баш лепо од вас. Можда ће и он сада неког да части, доктора, оџачара или полицију сада ће нова година.

  3. Hm… Trebalo je da se te sakupljene pare uplate nekoj humanitarnoj organizaciji i da Vesna izabere zatvor umesto plaćanja i da vidite kako se sudska odluka ekspresno poništava. Ovako služite kao primer i opomena šta će se desiti ako neko piše protiv vlasti.

  4. Sama cinjenica da su citaoci i postovaoci „Pescanika“ i dugogodisnjeg zalaganja za slobodno novinarstvo i demokratiju Svetlane Lukic i Svetlane Vukovic munjevito reagovali na apel za pomoc, pokazuje da za Srbiju jos ima nade, i da ova bolesna vlast nece uspeti da jednu od nekoliko poslednjih vatri normalnosti u Srbiji ugasi. Ove dve hrabre novinarke pratim jos iz vremena raspada bivse Jugoslavije kada su imale smelosti da kriticki (objektivno) pisu uprkos riziku da ih to kosta glave. Srecan sam sto nastavljaju sa radom i zelim im uspeh u njihovoj beskompromisnoj borbi

  5. Za mene je „Dr.“ Slina, slina i još nešto gore a sudovi koji donose ovakve odluke su Vučićev toalet papir!

  6. Ja sam očekivao da mu je dovoljno to,što ga av privija na grudi!!!

  7. Baš se pitam koje obrazovanje imaju ovi što tako nipodaštavaju Stefanovića. Mora da su doktorirali na Oksfordu, Kembridžu, MIT-u i posle se vratili u Srbiju da budu na grbači babe i dede.

    1. Nije bitno obrazovanje,vazno je da imaju mozak,licno dostojanstvo,da se ne saginju pred nikim, kao recimo ti

  8. Neša zvani „slinavi“, sada će i da „balavi“. Kupimo mu toalet papir da se briše. Kakva je ovo država kada ovakvi „provincijalci i beskičmenjaci“ mogu biti ministri. Pa ovakvi bi umrli od gladi kada bi sami morali da zarađuju za život.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.