Omladinke Crvenog krsta Subotice druge na Državnom takmičenju u pružanju prve pomoći 1Foto: Fejsbuk stranica Crveni krst Subotica - gradska organizacija

Omladinke Crvenog krsta Subotice osvojile su drugo mesto na Državnom takmičenju u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda, oboljenja i stanja, koje se proteklog vikenda održalo u Beogradu.

Poligoni tematski vezani za nesreće na masovnim manifestacijama bili su raspoređeni u Studentskom gradu, a svoje znanje iz ove oblasti prikazalo je 15 ekipa u kategoriji omladine i 14 ekipa u kategoriji podmlatka.

Gradsku organizaciju je na takmičenju u kategoriji omladine predstavljala ekipa koju je predvodila kapitenka Natalija Živković, Jovana Borisavljević, Doroteja Grubanov, Sofija Bojović, Ana Vojinović i Aleksandra Albijanić.

U kategoriji podmlatka Crveni krst Subotice predstavljala je ekipa u čijem sastavu su bili kapitenka Lara Šegina, Aleksa Matković, Teolinda Glavaš, Jelena Ivanić, Miljana Antal i Jasmina Sili.

Oni su u svojoj kategoriji osvojili deveto mesto i zajedno sa svim volonterima gradske organizacije koji su učestvovali u pripremama ekipa, potvrdili kontinuitet u kvalitetnom radu iz oblasti prve pomoći u Crvenom krstu Subotice.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari