Onlajn tribina „Smrt fašizmu?“ 20. oktobra u Muzeju Jugoslavije

Ostavite komentar


    1. Svidjalo se vama ili ne, bez komunista Hitler ne bi bio zaustavljen, ni faszam pobedjen. Srbi najbolje znaju sta su Nemci o nama mislili 100 za 1-ga. Vi ocigledno ne znate da su posle Jevreja, slovenski narodi bili na redu za istebreljenje, pa da su pobedili ne bi vi danas pisali ovako sraman komentar. Mudri Vaclav Havel,disident, predsednik Cehoslovacke i pisac pozorisnih komada, posle pada berlinskog zida uzasnuo se kada je video kakva ga je neonacisticka olos okruzila. Brze bolje se distancira porukom “Od komunizma gori je samo antikomunizam”.
      Smrt fasizmu-neonacizmu, sloboda narodu!

  1. Smrt fasizmu i komunizmu, sloboda Srbskom narodu…
    Kava jugoslavija…
    Zivela Srbija…

  2. Očekivao sam ozbiljnijeg sagovornika profesoru Hrvoju Klasiću iz Beograda a ne nekog nepoznatog i bez referenci za tu vrstu razgovora. Valjda je iz Srbije i dat nerelevantan sagovornik da bi se što više omalovažio taj dan 20. oktobar.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.