Zamenik predsednika Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, u okviru predizbornih aktivnosti za Opštinu Kostolac, boravio je u nedelju u Kostolcu. Vučić je tom prilikom, sa kandidatima za odbornike, narodnim poslanikom i poverenikom SNS za Braničevski okrug, Veroljubom Arsićem, Kostolac i seoska naselja Stari Kostolac, Ostrovo, Petku i Klenovnik. Vučić je svoju posetu započeo obilaskom pijace u Kostolcu i dosta vremena je posvetio razgovoru sa meštanima o lokalnim problemima.

Aleksandar Vučić je izneo politiku stranke koja se odnosi na problematiku Kostolca, i izjavio da misli da ljudi žele promene i da samo Srpska napredna stranka može da donese promene i da promeni koaliciju za isto, koju čine Demokratska stranka, Socijalistička partija Srbije G17+ i LDP. On je dodao da je uveren da će Srpska napredna stranka imati sve veće i šire narodno povrenje.

– Na državnom nivou, borićemo se da promenimo odnos prema poljoprivrednicima, pomagaćemo poljoprivrednike, a ne odmagati. Na lokalnom i državnom nivou borićemo se da se kriminalcima i mafijašima ne proda elektrana i kopovi kako su to neki zamislili, i da se tu zapošljavaju Kostolčani, da imaju više rukovodećih mesta. Spremni smo da obezbedimo i dodatne investicije iz zemlje, ali i inostranstva za kostolačku opštinu, a sada je na građanima Kostolca da donesu odluku, zaključio je Vučić.

On je dodao i da je veoma razočaran, jer putujući Srbijom, nije naišao na tako užasno siromašan kraj, kao što je Kostolac, a koji to nekada nije bio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari