Optuženi lekar iz Niša: Samo sam rekao da direktor neće da zaposli nove doktore

Dobio disciplinsku prijavu zbog komentara na Fejsbuku

Ostavite komentar


  1. Lekari, samo iznosite istine na društvenim mrežama. Ja volim kada me istina uznemiri! Dobijem neku dodatnu energiju, elan, da menjam stvari na bolje.

    1. Lako proverljivo. Nadlezni( ako ih interesuje, a trebalo bi), jer zato su birani, treba da provere navode o broju ekipa, ali ne samo za pojedine slucajeve i dane, već za više meseci unazad jer jedan izdvojeni dan ne znaci nista, a konstantno mali broj ekipa ugrožava sve nas kao korisnike.

  2. Čega se panično boje autokratija, tiranija, samovlašće, diktatura, despotija… (sve to u neizbežnom gemištu sa neznanjem, nekompetencijom, primitiviznom, arogancijom…)? Boje se slobodne, nesputane, javne reči.
    Arogantna tupavost vlasti sve čini (od olajavanja, do uklanjanja iz života nepodobnih) da bi održala neodrivo – da je ona večiti, nezamenjivi i jedini autoritet. E, pa, ne može to u nedogled. To nije pošlo za rukom ni Staljinu ni Hitleru, pa neće ni staljinčićima ni hitlerčićima iz naših palanačkih sokaka.

  3. Evo,ja se ne osecam uznemireno jer smatram da je covek govorio istinu,tako da mu ne smete nalepiti tiketu uznemiravanja javnosti.Apsolutno ne postoje nikakva prava da bi ga kaznili jer je izneo svoje misljenje,koje je ujedno i misljenje ogromne vecine ljudi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.