Vučić odlikovao Kona, Nestorovića, Pelemiša, novinare Pinka, RTS i Blica

Ostavite komentar


  1. Kao iznenađen sam što su odlikovani i nagrađeni samo lojalni vlasti i Prvorođenom. Oni iz tzv. Đilasovih medija, koji su predano radili i rade svoj posao, kao da nije ni bilo. A onda kad jednom ova sekta ode, bićemo svedoci da će biti onih koji će odbiti bilo kakvo odlikovanje ili nagradu jer neće želeti da budu u društvu ovih današnjih slavljenika.

    1. Nije važno šta je sada, važno je šta će biti “kad jednom ova sekta ode.“
      Nije loš rezon. Za pomenutu “sektu“.

  2. Kon, Nestorovic i druzina koronu videli samo na televiziji. Da nije smesno, bilo bi zalosno.

  3. List Danas na dnevom nivou, nedeljnik Vreme su sigurno trebali dobiti odlikovanje jer su jedini koji objektivno prenose vesti i izveštavaju ovaj sluđeni narod. No, međutim njih se prvorođeni nije setio, a kada ih se bude setio biće kasno. Za njega i njgovu kamarilu poslušnika.

    1. Boze dragi koliko je sve degradirano.Doslo vreme da ono cega se pametan stidi budala se ponosi.Ovo je isto kao i kad je Hitler odlikovao svoje saradnike.

  4. Смешна додела за борбу против најсмешнијег вируса!

    1. E tek sada ce svi slusati savete dr Nestorovica koji je od pocetka protiv nosenja maski.A i treba neko da nas zasmejava jer dr Kon samo plasi narod.

  5. Zašto dr Darija Kisić Tepavčević nije dobila orden? Zar je ministarsko mesto pandan tako visokom priznanju?

  6. Tužno je da niko od nezavisnih medija nije zaslužio bilo kakvo odlikovanje? To sve govori u kakvoj zemlji živimo, gde samo lojalni režimu dobijaju sve što požele.

  7. Koje su njihove zasluge u borbi protiv korone? Predlog za soping u Italiji, rakija i beli luk ili su pak, a da javnost jos nije obavestena, smislili ekstra vakcinu?
    Uzgred, danas je objavljeno da imamo rekordnih 3.536 novoobolelih. Hvala na zaslugama, doktori!

  8. Ne bih o potpukovniku Konu, nego o generalu Jenkiju. Pljacka ekspoziture SDK u Mostaru za vreme rata u Bosni, pa opremanje stana tim novcem (kozna garnitura itd.), malverzacije sa oruzjem i vojnim dozvolama za isto, odlivanje tajnih vojnih podataka „prijatelju“ grckom majoru… Sjajan primerak oficira sa Dikovicevim geografskim poreklom koje ga je uzdizalo u sluzbi. Medalja je samo jagoda na blistavoj torti briljantne vojnicke karijere.

  9. Da li je odlikovanje dobio medicinski radnik iz Novog Pazara koji je davao veštačko disanje bolesniku zaraženom od korone?

  10. Predrag Popovic : Vucic je celu drzavu postavio saobrazno svojoj dijagnozi. U slobodnoj interpretaciji svi stanovnici i svi resursi u Srbiji su taoci njegove dijagnoze . Zamolio bih vas najiskrenije da mi vise ne cenzurisete komentare vec dozvolite, saobrazno sa evropskim vednostima slobode izrazavanja i licnog misljenja za koje se zalazete.

    1. Ja misllim upravo obrnuto. Nije Vucic postavio drzavu saobrazno svojoj dijagnozi, vec je Vucic posledica dijagnoze Srbije. Drugim recima, Vucic je simptom propalog drustva, a ne posledica. Jednostavno, vecina u Srbiji, od devedesetih pa na ovamo (a verovatno i ranije), je dominantno milosevicevsko-seseljoidnih poimanja sveta, i samo se vrhuska menja, a sistem ostaje isti. Sad je cak i promena vrhuske u pitanju, jer i kada se nominalno promeni, ogroman procenta samo preleti iz gubitnickog u pobednicki tabor. Dodati na to masovnu emigraciju, i posledica je ovo sto imamo.

  11. Ma ko jos ovo shvata ozbiljno? Sto se nervirate zbog ove predstave u reziji sns? Neka se igraju odlikovanja a kad odu sve ce ovo biti ruzna i mucna proslost.

  12. Sramno, bezobrazno, neiskreno i neosnovano, bezobrazno…A o konu…bolje da ne napišem ništa, dovoljan je podatak da je usred vanrednog stanja proizvefden (0sd vučića) u čin rezervnog pukovnika, člim se nesrećni kon ponosi, a što je pokazao i današnjim govorom u praznoj dvporani ispred aleksandra vučća. Katastrofa! Od države, od naroda, od svega u Srbiji!

  13. Još jednom je pljunuo u lice svim ratnicima prvog svetskog rata kao i svim slobodnomislećim ljudima ove jadne i opljačkane Srbije.

    1. Pa naravno da je pljunuo u lice starim ratnicima. Moj pradeda i deda po sest godina u balkansom i prvom svetskom ratu. A preci AV i Kisicke , da nisu oni slucajno bili? Koliko ih je bilo na strani Austrougarske?

  14. Zivo me zanima cime nas je to premijer Luksemburga toliko zaduzio? Bice ipak da je odlikovan po Chaletovoj preporuci

  15. Ko će kome, ako ne svoj svome – sns darodavac sns dobitnicima.
    Slika: sami vučić, ordenje i kon – smešno i tužno…Slika današnje uništene, jadne Srbije i kriminalnog, uzurpatorskog režima vučića aleksandra.

  16. Jos jedna pokazna vezba narcisa da moze da radi sta hoce, bez zakona i bilo cega, i da deli ordenje za koje prvo treba ponos da se stekne. Na sta spade narodni heroj i legenda. E moja bananijo.

  17. Sve čestitke. Zasluženo, samo nedostaje jedan, posthumno dr Branislav Blažić, velik čovek!

  18. E moj Karadjordje. Zna li ovaj narod za sta se nekada dobijala Karadjordjeva zvezda? Za kakve podvige? To je orden koji su zasluzili junaci sa Košara na primer, koji su ostavljali svoju krv i kosti na granici kako nam šiptari danas ne bi činili zulum po Srbiji. Bedan smo narod postali, čast izuzecima.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.