Osnovno javno tužilaštvo u Vranju: Identifikovana lica koja su učestvovala u uništavanju inventara kafića "No comment" 1Više tužilaštvo u Vranju.Foto:V.R./Danas

Na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera, identifikovana su dva lica koja su učestvovala u vandalskom činu u kafiću „No comment“ koji se dogodio u sredu popodne, potvrđeno je OK Radiju iz Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Vranju.

Kako piše OK Radio, „radi se na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti u ovom incidentu“.

„Tužilaštvo je naložilo prikupljanje obaveštenja od svih aktera događaja i u saradnji sa policijom preduzima dalje radnje. Događaj je kvalifikovan kao nasilničko ponašanje iz člana 344 stav 1. Krivičnog zakonika. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna do tri godine zatvora“, rečeno je iz OJT.

Podsetimo, incident se dogodio u sredu, nešto pre 17 časova, kada je „vandalski ispolivan inventar kafea ‘No Comment’, na bahat i bezobziran način“, a saopštenjem se oglasila i redakcija OK Radija.

Inače, ovo je drugi napad na kafić „No comment“ i OK Radio u prethodnih mesec i po dana, prilikom prvog su polomljena stakla na izlogu kafića.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari