Džonatan Porter (21) iz San Franciska osuđen je na sedam meseci zatvora zbog toga što je s jednim prijateljem ubio noja.
Porter i Timoti Mekevit (19) su nakon konzumiranja veće količine alkohola neovlašćeno upali na uzgajalište nojeva južno od San Franciska, ali ih je tamo dočekala jedna od dugonogih ptica koja ih je povredila udarcima kljunom i oterala.

Džonatan Porter (21) iz San Franciska osuđen je na sedam meseci zatvora zbog toga što je s jednim prijateljem ubio noja.
Porter i Timoti Mekevit (19) su nakon konzumiranja veće količine alkohola neovlašćeno upali na uzgajalište nojeva južno od San Franciska, ali ih je tamo dočekala jedna od dugonogih ptica koja ih je povredila udarcima kljunom i oterala. Sve bi se najverovatnije na tome i završilo da celu stvar nisu gledale devojke Portera i Mekevita koje su prasnule u smeh videviši kako ih noj juri i kljuca po zadnjicama i leđima. Mladići su odlučili da se osvete za poniženje i vratili su se s puškama. U noja koji ih je napao ispalili su najmanje sedam metaka. „Sve se dogodilo samo zbog muške taštine i zbog toga taj zločin mora da bude strogo kažnjen“, rekao je tužilac Stiv Vagstaf, a sudija je to prihvatio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari