Ugostitelj osuđen zbog samovlašća i zauzimanja zemljišta

Osnovni sud u Zrenjaninu odredio uslovnu kaznu

Ostavite komentar


  1. „Zbog tog slucaja reagovala je gradska vlast,…..“. Koja l…..neistina !!! Tkzv.“ gradska blast“ je reagovala tek nakon visednevih protesta gradjana i podnosenja krivicne prijave od strane advokatice koja je zastupala gradjane. „gradska blast“ olicena u nekom SNS baji je doticnom dozvolila da zapocne “ bizMis“. A ko ce ako ne “ kum“ ????

    1. Advokatici svaka cast, prozivela je licnu golgotu tokom ovih pet godina. Istini za volju, uzurpatorov kum , koji mu je spornu dozvolu potpisao nije iz SNS-a nego iz SPS-a,a da je bio u sukobu interesa naknadno je utvrdila i Agencija za borbu protiv korupcije.Priznanje treba odati i casnoj tuziteljki koja je , postupajuci po zakonu i stiteci javni interes ,(sto nije bilo po volji tada mocnom kumu) ekspresno prebacena na nizerazrednu poziciju. Ne treba nikako zaboraviti ni hrabru gospodju iz vodovoda, koja je kao strucnjak iz javnom preduzecu sacuvala svoj profesionalni integritet i svedocila na sudu po savesti, a ne po nalogu.

  2. „Zbog tog slucaja reagovala je gradska vlast,…..“. Koja l…..neistina !!! Tkzv.“ gradska vlast“ je reagovala tek nakon visednevih protesta gradjana i podnosenja krivicne prijave od strane advokatice koja je zastupala gradjane. „gradska vlast“ olicena u nekom SNS baji je doticnom dozvolila da zapocne “ bizMis“. A ko ce ako ne “ kum“ ????

  3. To što imaš u ZR to nema ni u afričkim plemenima.Nije ni čudo da svi beže iz ZR,da su stanovi jevtiniji nego u nekim pizdincima.Pročitate da se zamenik glavnog pandura potukao sa glavnim iz SPS zbog droge i nikom ništa,a ovog osude što je hteo nešto da radi,kako vas nije sramota.Povezani su ovi iz ZR po BG i NS ali će doći i onaj odozgo da vam sudi za čega osudjujete ljude,nedate im pravo na rad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.