Osuđeni „indeksovci“ sad mogu da tuže državu

Sve veće nezadovoljstvo dela šumadijske akademske zajednice odugovlačenjem sa uručenjem prvostepenih presuda akterima afere Indeks

Ostavite komentar


  1. Zašto ne pišete o nepotizmu na Pravnom u Kragujevcu?Zaposlili su ćerku sadašnjeg dekana, bratanicu bivšeg dekana, ćerku profesora Pravnog i Nišu i ženu profesora Pravnog u Nišu i ženu profesora Medicinkog u Kosovskoj Mitrovici, a mnogi od njih imaju minilane proseke ili su studirali 8 godina?

  2. Pravni fakultet čeka da sud završi posao, a oni ostanu „čisti“, to jest da se ne zamere „uvaženim kolegama“. Fakultet je morao povesti disciplinski postupak protiv profesora i izreći im mere prestanka radnog odnosa- Ako to nije u stanju da sprovede Pravni fakultet, onda, ništa.

  3. Srbiji nisu potrebni turci, Švabe, avari, Srbi čine sve da unište sopstvenu zemlju i svoju decu. Kakav bre Vatikan i Kominterna, ovo je tipičan slučaj kako Srbi zamišljaju svoju državu. Gadi mi se

  4. Profesorka prebijena pred fakultetom, oteli joj oko 3000 EUR koje je uzela pre podne i ajd pomoćnice ministra i to jos za visoko obrazovanj!!! BLJUJE MI SE ZESTOKO ZBOG OVAKVIH LIKOVA.Unistili Univeritetet zarad svojih punih dzepova i imitacije lepog i luksuznog zivota!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.