Otkazane operacije zbog parade u niškom Kliničkom centru

Ostavite komentar


  1. Sale zvrje prazne i bez parade..bacila drzava 54 miliona € ,narodnih para a pacijenti se umesto u Nisu,masovno operisu i lece u klinickim centrima Beograd,Kragujevac…znacajno i zbog katastrifalnog stanja medjuljudskih odnosa u KC Nis..i nemogcnosti pomenutog Radovanovica da rukovodi…tesko rasulo…a ovo je danas samo potvrda…Opsta propast

    1. Gospodin Radovanovic je najuren iz DS ali se zato u punom svetlu pokazao u SNS i dok je bio u Julu i u SPS i kod Seselja nije mu islo ali kako poce da hvali AV i da u kancelariji pored Tita kaci sliku AV krenulo mu. 4 puta je velicastveno otvaran KCN .Jos uvek u klinickom centru dezuraju vatrogasci jel sve je uradjeno po Ruskoj tehnologiji izgradnje i zice su van standarda i topu se istalacija. Radovanovica vole jel je predlozio i slet za G Vucica na dan njegovog rodjenja i to u Nisu.

      1. Hvala vam na ovoj informaciji. Porazno da još jednom saznamo koliko je jeftin ljudski život u Srbiji i kako se sistemski bacaju naše pare i niko ne snosi kaznenu odgovornost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.