Otpušteni radnici Kompanije Geoks iz Vranja zatražili od Vlade Srbije da proglasi „dan žalosti“

Ostavite komentar


  1. Zato na svim režimskim glasilima mrtva tišina. Čeka se direktiva.

  2. Delite strancima milione kroz „subvencije“, oslobađate PDVa i drugih obaveza a kada to potroše pokupe se i odu. E moj AV ekonomski tigru…

  3. Divno, eto prilike da se država angažuje pa da i od italijanske ambasade u beogradu naplati poreze i doprinose za lokalno zaposlene. Jedna od većih poreskih utaja sa kojom su upoznati i poreska uprava i tužilaštvo.

  4. Nije dobar Geox, ni Jura, nose se kao pelene, kritikuju se na sva usta, nema kafe pauza i za cigarete, a onda kad odu – kuku lele…

  5. Još jedna od Vučićevih čuvenih „strateških“ firmi za zapošljavanje i spas Srbije koja potroši naše pare koje im da vlada i ode iz Srbije. Neke kao Etihad ostave i milionske dugove. Dokle više Vučićevoj spas firmi? Dok nas sasvim ne zaduže i upropasti Srbiju?

  6. Kolike su bile subvencije države da se otvori ta fabrika? Koliko je dato italijanu para? Koliko bi se pomoglo nekim poštenim privatnicima. Ili je i ovo bila VELIKA INOSTRANA INVESTICIJA jer veruju u Vučića

  7. A nekada su radnici radili u svojim fabrikama, primali 13 platu, imali topli obrok i regres , letovali u odmaralištima koja su pripadala fabrici.

  8. Pa čini mi se da je za vreme Tadića otvorena ova fabrika. Zašto se ne otvore ugovori da se vidi na koliko godina je ova firma trenala da radi u ovoj zemlji. Ne volim ovu vlast, ali je smešno da svi vi imate kratko pamčenje.

  9. tek pocinje otpustanje,zatvaranje. bice zalosti. daju I’m novac narodni danaas placaju. kao firmasi dok I’ma Novca I’ma I radnka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.