Svečanim presecanjem vrpce, užički gradonačelnik Jovan Marković i direktor Delta Maxi Grup Dragan Filipović, juče su otvorili Tempo centar u užičkom naselju Senjak. To je šesti objekat takve vrste ove kompanije u Srbiji, koji se prostire na oko 4.700 kvadratnih metara i nudi više od 20.000 artikala.

Mnoštvo građana, satima pre otvaranja, po hladnom vremenu i snegu, čekali su u redu kako bi kupili pojedine proizvode koji su samo juče nuđeni na sniženju i do 50 odsto, nadajući se i drugim nagradama. Za kupce iz Požege, Čajetine i sa Zlatibora, kao i okolnih sela i udaljenijih užičkih naselja, ta kompanija je juče organizovala besplatni prevoz do novootvorenog hipermarketa.

Pored Miroslava Miškovića, predsednika Delta Holdinga, specijalni gost bio je Radomir Antić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, koji je objasnio da se na jučerašnjoj svečanosti pojavio u ulozi ambasadora kompanije „Najk“.

Zahvalivši se lokalnoj samoupravi na pomoći da se otvori takav objekat u Užicu, Dragan Filipović, direktor Delta Maxi Grup, u ime te kompanije, uručio je Užičkoj gimnaziji donaciju od pet računara.

Jovan Marković, gradonačelnik Užica, ocenio je da „veliki broj ljudi koji čeka na ulazak u Tempo možda i najveća potvrda da je takav objekat nedostajao gradu“, a potom izrazio nadu da će otvaranjem tog objekta „započeti i dobra saradnja grada i kompanije Delta Maxi Grup“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari